Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Το κοράνι αθώωσε τον βιαστή, βασανιστή και δολοφόνο της 5χρονης κόρης του!

Διάσημος, στη χώρα του, Σαουδάραβας “ιεροκήρυκας” του κορανίου αποφυλακίστηκε, αφού κατέβαλε τον “φόρο αίματος”, αν και κατηγορείται πως βίασε και βασάνισε την 5χρονη κόρη του, μέχρι θανάτου. Ο Φαϊχάν αλ Γκαμντί κατηγορείται πως είχε βιάσει, κατ” εξακολούθηση, την 5χρονη κόρη του Λάμα. Το κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό με σπασμένο το κρανίο και τα πλευρά, με εμφανή σημάδια εγκαυμάτων στο κορμάκι του.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι χτύπησε την κόρη του, καθώς είχε αμφιβολίες ότι ήταν παρθένα (!). Αντί να καταδικαστεί σε θάνατο, όπως ορίζει ο νόμος της Σαουδικής Αραβίας, ή έστω να καταδικαστεί σε κάθειρξη, έμεινε ελάχιστους μήνες στη φυλακή. Ο ιεροδικαστής, υπεύθυνος για την υπόθεση, διέταξε κατόπιν την αποφυλάκισή του, λέγοντας πως αρκεί να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό, γνωστό ως “φόρο αίματος”!
Σύμφωνα με τον ιεροδικαστή αυτό ήταν αρκετό. Ο παιδοκτόνος πλήρωσε ποσό 40.000, περίπου, ευρώ, στη μητέρα του κοριτσιού και όλα είναι πλέον καλά. Ο δάσκαλος του κορανίου είναι ελεύθερος και έτοιμος να ζήσει, χωρίς άλλη ενόχληση, τη ζωή του. Ήταν τυχερός μάλιστα που σκότωσε την κόρη του και πλήρωσε τα 40.000 ευρώ, γιατί αν σκότωνε τον γιο του θα έπρεπε να πληρώσει τα διπλάσια.

Στην Σαουδική Αραβία ένας σύζυγος μπορεί να δολοφονήσει τη γυναίκα του ή τα παιδιά του, χωρίς να κινδυνεύει να εκτελεστεί. Αυτό συμβαίνει διότι το δικαστικό σύστημα της Σαουδικής Αραβίας βασίζεται, ακόμα στον “ιερό νόμο”, την σαρία.

The Indepented -  hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου